Partnerprogramma

Onze missie is simpel: Wij willen de wereld mooier maken door mensen een platform te bieden waar eenvoudige en eerlijke informatie te vinden is op het gebied van fitness. Voor ons partnerprogramma zijn wij op zoek naar sportscholen, trainers, coaches, fysio en aanbieders van fitness gerelateerde producten die hun diensten of producten willen verkopen op onze website en onze missie ondersteunen en daaraan een bijdrage willen leveren.

Bezoekers per jaar

Met 150.000 bezoekers per jaar kan je jouw product of dienst een grote boost geven. 

%

Unieke bezoekers

90% van alle bezoekers is nieuw. Hierdoor heeft jouw reclame, product of dienst een groter bereik.

Bijdrager

Als bijdrager verkoop je zelf schema’s en producten op ons platform. Bij elke verkoop gaat een deel van de inkomsten naar ons voor het gebruik van het platform. Teven kan er gekozen worden om een deel af te staan aan een goed doel. De overige opbrengsten zijn voor de verkoper.

Partners

Als sportschool, coach, therapeut of personal trainer wil je natuurlijk makkelijk gevonden worden. Via ons partnerprogramma schrijf je jouw bedrijf in. Hiermee ontvang je direct 10% korting op advertentieruimte. Na inschrijving heb je, na onze controle, de mogelijkheid om ons keurmerk te hanteren. Met ons keurmerk geef je aan dat je, net als wij, streeft naar goede informatie en uitleg als het gaat om sporten en bewegen. Als ingeschreven partner zetten wij je in onze database. Zodoende ben je beter vindbaar voor mensen in jouw omgeving via onze landelijke Locator.

Andere verzoeken zijn altijd welkom. Wil je bijvoorbeeld een persoonlijke pagina binnen onze omgeving met een gepersonaliseerde fitnessschemagenerator? Wij denken graag mee en bieden een passende oplossing. 

Advertentieruimte

Heeft u een product, dienst of wilt u meer naamsbekendheid? Dan kunt u gebruik maken van ons platform om reclame te maken. U kunt landelijk reclame maken maar het is ook mogelijk om via geo-targeting uw advertenties alleen te laten zien waar dat nodig is. Wij bieden speciale plekken aan op ons platform en u heeft ook de keuze hoe lang en op op welke pagina u wilt adverteren.

Wil je meer informatie?

We willen je graag van dienst zijn. Wilt u meedoen of heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Vermeld graag uw naam, nummer, e-mailadres en beroep en stuur een e-mail naar info@fitnessschema.nl