Wie zijn wij

Fitnesschema.nl

Fitnessschema.nl wordt beheerd door Pieter Booij en Jeroen Cornet, en is gemaakt om mensen verantwoord te laten sporten. We proberen de wereld een klein beetje mooier te maken door onze diensten gratis aan te bieden aan de consument.

Fitnessschema.nl bestaat sinds 2005 en  is gemaakt om gratis fitnessschema’s te verstrekken aan iedereen die wilt sporten en bewegen. In 2008 is de schema-generator ontwikkeld en is de website ook visueel flink opgeknapt. In 2019 hebben we vernieuwde focus gekregen en heeft de website een vernieuwd uiterlijk gekregen. Er weer een stap gezet om Nederland opnieuw kennis te laten maken met gratis fitnessschema’s. Onze basis, de fitnessschema generator en onze instelling om de wereld mooier te maken is niet veranderd. 

Wij zijn druk bezigmet nieuwe ideeën. Één daarvan is ons Partner programma. Hiermee kan je als bedrijf of freelance trainer reclame maken en de vindbaarheid landelijk of in jouw directe omgeving vergroten.

Momenteel zijn we bezig om de website aan te passen naar de wensen van iedereen die aan fitness doet. Heb je een goed idee voor de website? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Wij houden onze diensten gratis voor de consument. Dit betekent echter dat we onze kosten laag moeten houden. Daarom minimaliseren wij het contact. Hoewel het altijd mogelijk om een vraag te stellen via ons contactformulier, kunnen we niet garanderen dat er een (spoedige) reactie komt.

Contactinformatie Fitnessschema.nl

Indien u een vraag heeft kunt u proberen de vraag te stellen via Facebook. U kunt ook contact zoeken via onze contactpagina.