Fitnessschema maken met trainingsgewicht

Informatie:

Via de gratis schema-generator maak je eenvoudig een eigen fitnessschema. Hoe vaak train je? Wat is jouw persoonlijke doel? Welke trainingsmethode past bij jou? Als alle informatie is ingevuld, wordt er een 1RM-test getoond. Deze print je uit en neem je mee naar het fitnesscentrum om deze uit te voeren.

Let op, bij de uitvoering van de test is de juiste houding en uitvoering essentieel. Laat je daarom bijstaand door een gekwalificeerde instructeur.

Gebruiksaanwijzing:

1. Begin met je naam en het invullen van de vragen. Wanneer de tabel met oefeningen verschijnt, print deze dan uit. Neem dit document mee naar de sportschool.

2.Loop samen met een gekwalificeerde instructeur de oefeningen door. Schrijf het gewicht en de hoeveelheid herhalingen op het formulier.

3. Vul daarna je het gewicht en herhalingen in op het formulier van stap 1 op de website. 

Uit het gewicht en herhalingen wordt jouw maximale kracht berekend. Fitnessschema.nl berekent vervolgens het juiste trainingsgewicht dat past bij jouw doelstelling.

Partner programma

Fitnessschema.nl start een nieuw partnerprogramma. Onze jaarlijkse bezoekersaantallen variëren tussen de 100.00 tot 150.00 unieke bezoekers. Dit kan jouw sportschool, product of jouw naam als personal trainer een boost geven! Klik hier voor meer informatie!

Klik hier

Fitnessschema maken

Afvallen

Spieropbouw

Fitheid

Uithoudingsvermogen

Krachttraining